Thrud

Thrud

Team Thrud, een recreatief en gezellig damesroeiteam in Deventer in de leeftijd van 35 tot 65+ jaar. Thrud is in 2017 ontstaan als samengesteld team van dames uit enkele andere teams. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een compleet en ervaren team. Om ze als roeiers in het gareel te houden hebben ze een gedreven en fanatieke stuurman. Met duidelijke taal brengt hij de roeivaardigheden tot ontwikkeling, persoonlijk en als team, zodat ze een aantal keer per jaar ook wedstrijden kunnen roeien in wedstrijdklasse D1. Eenmaal van boord evalueren ze graag hoe de training of wedstrijd ging en kletsen ze gezellig bij in de jachthaven onder het genot van thee of een biertje.

Waar komt jullie teamnaam vandaan?
Bij Daventre Portu is het een traditie dat elk roeiteam een naam uit de Noorse mythologie heeft. Onze naam is ‘Thrud’ en dit spreek je uit als "throot". Thrud is de godin van oorlog en kracht, maar ook de godin van heide, wilgen, bomen, bloemen en gras. Die naam is ons op het lijf geschreven: we houden van sporten in de buitenlucht.

Teamleden
Zonder stuur geen roeien! Onze stuur is Martijn. De roeiers zijn: Anneliese, Bianca, Fransje, Henaly, Ilona, Iris, Jessica, Jolanda, Kaily, Monique en Sandra.

Brug tot brug tijd
5:04 min.

Wanneer en hoevaak trainen jullie per week?
Wij trainen wekelijks op woensdagavond van 19:30-21:00uur. 

Wie is jullie sponsor?
Cultuurcentrum de Hip

Sloeproeivereniging DaventrePortu Details: Logo footer Sloeproeivereniging DaventrePortu
Main address: Rembrandtkade 195 7412 HL Deventer Overijssel Nederland
E-mail: info@daventreportu.nl