NIEUWS

Dutchess of the Sea

Dutchess of the Sea

11-12-2020

3000 mijl roeien!

Het is een adrenalinestoot als je eraan denkt dat je over de Atlantische Oceaan roeit. Een combinatie van angst, opwinding en gekte die je over alle grenzen heen voert. Gezegend dat je die keuze kunt maken en daardoor ook anderen kunt helpen. Dat is wat het team Dutchess of the Sea op dit moment doet in de Talisker Whisky Atlantic Challenge. Vier Nederlandse vrouwen, Astrid Janse, Remke van Kleij, Bela Evers en Désirée Kranenburg, allen lid van Daventre Portu gaan aan boord om meer dan 3000 mijl te roeien over de Atlantische Oceaan. Met dit staaltje power zamelen zij geld in voor ALS Nederland en de Plastic Soup Foundation.

De Talisker Whiskey Atlantic Challenge, 's werelds zwaarste roei-evenement, begint in La Gomera op de Canarische Eilanden en eindigt in Antigua en Barbuda - 3.000 mijl over de Atlantische Oceaan. We zullen verzekerd zijn van uitputting in ploegen van 2 uur op 2 uur rust, stormen en 15 meter hoge golven die onze kleine boot zullen teisteren, blaren, zeeziekte, zonnebrand, gebrek aan slaap, open zweren en uitgedroogd voedsel. Een mentale en fysieke.’ Aldus de dames.

Alle leden van Daventre Portu wensen Astrid, Remke, Bela en Désirée ongelofelijk veel succes met deze enorme uitdaging.

COVID 19

COVID 19

11-12-2020

Beste roeiers en stuurlieden, wij als bestuur hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren in deze bijzondere tijden. Helaas wordt ons dagelijks leven beheerst door Covid-19 en door alle maatregelen om de pandemie een halt toe te roepen. Vanwege deze maatregelen kunnen we op dit moment helaas niet roeien. Het is afwachten wanneer we weer het water op kunnen. De aangescherpte regels gelden in ieder geval tot begin december. Er wordt hard gewerkt aan een vaccin en de berichtgeving hierover is hoopgevend, tijd dus om vooruit te kijken naar 2021!

Daventre Portu Details: Logo footer Daventre Portu
Main address: Rembrandtkade 195 7412 HL Deventer Overijssel Nederland
E-mail: info@daventreportu.nl