Njord

Njord

Njord is een gemengd team, dat is ontstaan uit een introductiecursus in 2017. Gemengd in vele opzichten: mannen en vrouwen, best sportief maar ook recreatief roeiend met na het roieen aandacht voor elkaar en de borrel. De leeftijden varieren van 45 tot 65+ jaar. Ze zijn allemaal anders en vinden elkaar in het sportief samen roeien en de gezelligheid tijdens én na het roeien. Af en oe hebben zij een chaotische borrel, eet-vergadering, waar gezelligheid voorop staat en wilde ideeën geboren worden. 

Naast de trainingen, doen ze elk seizoen mee aan een aantal wedstrijden. Ook organiseren ze een paar keer per jaar een teamuitje. Dat kan roeiend zijn of een ander uitje, waarna ze graag samen borrelen en eten.

Waar komt jullie teamnaam vandaan?
In de Noorse mythologie is Njord een God die behoort tot de Wanen, de vruchtbaarheidsgoden, goden van de zee en van de overvloed. Njord staat voor vruchtbaar kustland, zeemanschap en zeilkunst, maar ook voor vredelievendheid. De naam past goed bij ons. 

Teamleden
Onze stuur is Everhard. De dames en heren die aan de riemen hangen, zijn: Cees, Carin, Henri, Hendrika, Tjeerd, Wim, Gerben, Sadner, Jan(us), José en Jan (B.).

Brug tot brug tijd
4:57 min. 

Wanneer en hoevaak trainen jullie per week?
Ze trainen wekelijks op dinsdagavond van 19.30-21.00 uur en plannen (onregelmatig) extra trainingen op zaterdag.

Wie is jullie sponsor?
Eetcafé de 7e hemel en Carlos in Huis
Sloeproeivereniging DaventrePortu Details: Logo footer Sloeproeivereniging DaventrePortu
Main address: Rembrandtkade 195 7412 HL Deventer Overijssel Nederland
E-mail: info@daventreportu.nl