Baldr

Baldr

Team Baldr is een recreatief herensloeproeiteam dat iedere dinsdagavond traint in de Visbyvaarder. Wat team Baldr écht is kunnen we niet uitleggen, dat moet je meemaken! Team Baldr bestaat uit een groep heren in de leeftijd van 25 tot 72. Roeien zien wij vooral als ontspanning, maar dit valt iedere keer weer tegen. De capaciteiten en ambities binnen het team lopen soms uiteen, maar uiteindelijk roeien we allemaal om ‘vooruit te komen’. Tijdens het roeien is er altijd ruimte voor geouwehoer, maar als het er op aankomt (tijdens een wedstrijd of wanneer één van de andere teams ons willen inhalen) dan gaan we voor het maximale.

Vanwege onze capaciteit om maximaal te kunnen ouwehoeren ziet men ons als recreatief team, toch weten wij vaak wedstrijdteams los te roeien. Zo zijn we in 2014 trotse baanrecordhouders geworden van de IJsselregata, een jaarlijks roeievenement van Zutphen naar Deventer.

Buiten trainingsavonden en wedstrijden om worden er ook regelmatig activiteiten ingepland. Tijdens het jaarlijkse Baldr-weekend maken wij vreemd water onveilig. In Giethoorn, Langweer en Loosdrecht zijn wij dan ook niet langer welkom. In 2015 gaan we de uitdaging aan om een rondje om Ameland te roeien. Daarnaast kijken wij uit naar de jaarlijkse Baldr-barbecue en afsluiting van het seizoen bij El Popo: onbeperkt spareribs eten.

Wij hopen dat er mensen enthousiast zijn geworden om mee te roeien met ons team, maar helaas zit ons team op dit moment vol.

Wij danken onze sponsoren: Lijnbouw groep Schalkhaar (shirtsponsor) en Carolinazayat.com voor het ontwerp van ons prachtige logo.

Teamleden: Juul (captain), Vincent (stuurman), Bart, kleine Hans, lange Hans, Vincent, Nick, Fred, Tom, Léon, Nico en Aart.

Sloeproeivereniging DaventrePortu Details: Logo footer Sloeproeivereniging DaventrePortu
Main address: Rembrandtkade 195 7412 HL Deventer Overijssel Nederland
E-mail: info@daventreportu.nl